Gueuze is een biersoort die ontstaat door het mengen van jonge en oude lambieken en deze te laten hergisten op fles. Niet verwonderlijk dus dat het één van de meest complexe bierstijlen ter wereld is! Wist je trouwens dat de meeste Gueuzen in een champagnefles verkocht worden? Deze flessen zijn namelijk beter bestand tegen de druk die de hoge gisting met zich mee brengt.
OUDE GEUZE BOON is een traditionele ongezoete, ongefilterde Oude Geuze uit Lembeek.Gebrouwen uit 100% Lambiek en 18 maand gerijpt op eikenhouten vaten.
OUDE GEUZE BOON is een traditionele ongezoete, ongefilterde Oude Geuze uit Lembeek.Gebrouwen uit 100% Lambiek en 18 maand gerijpt op eikenhouten vaten.
Gemaakt van 1-jaar-oude lambiek is de Lindemans Geuze een gefilterde gueuze met een aangenaam zoete aanzet en een frisse, lichtzurige afdronk. Lichte toetsen van sherry, met toetsen van champagne en rabarber.
Een blend van 1/3e 2-tot-3-jaar oude lambiek, en 2/3e jonge lambiek van minstens 1 jaar oud, gerijpt op eiken vaten van 10.000 liter. Met haar gouden kleur, haar lichte sprankeling en complexe, perfect gebalanceerde zure smaak en droge afdronk, is dit de koningin der gueuzen.
Is een traditioneel lambiekbier dat gemaakt wordt volgens een ambachtelijke methode. Door versnijding van Lambieken die verschillende jaren hebben gerijpt op houten vaten ontstaat de Oude Geuze.
Een eerbetoon aan René Lindemans, de 5e generatie van de familie Lindemans. Gemaakt om de 85e verjaardag van René te vieren! "Dark" verwijst naar de mooie donkere kleur van de lambiek. Deze traditionele lambiek met natuurlijke hergisting op fles, krijgt zijn prachtige donkere kleur dankzij het innovatieve gebruik van geroosterde tarwe. Na 2 jaar rijpen in een eikenhouten foeder, verfijnde hij nog eens één jaar lang in 20 jaar oude eiken cognacvaten.
Een eerbetoon aan René Lindemans, de 5e generatie van de familie Lindemans. Gemaakt om de 85e verjaardag van René te vieren! "Dark" verwijst naar de mooie donkere kleur van de lambiek. Deze traditionele lambiek met natuurlijke hergisting op fles, krijgt zijn prachtige donkere kleur dankzij het innovatieve gebruik van geroosterde tarwe. Na 2 jaar rijpen in een eikenhouten foeder, verfijnde hij nog eens één jaar lang in 20 jaar oude eiken cognacvaten.